Αυτό το φαγητό το λατρεύουμε οικογενειακώς!! Η γεύση του μοναδική!!!
Κοτόπουλο μπούτι φιλέτο στη κατσαρόλα με μανιτάρια και σως μουστάρδας συνοδευόμενο με ρύζι (μοιάζει λίγο με ριζότο)..
Σε μια κατσαρόλα σοτάρω σε λίγο ελαιόλαδο ένα μεγάλο κρεμμύδι και προσθέτω 4 φιλέτα μπούτι κοτόπουλο και μισό κιλό μανιτάρια πλευρώτους.
Όταν αλλάξουν χρώμα τα φιλέτα, προσθέτω αλάτι,πιπέρι, κάρυ, κύμινο, μουστάρδα και το χυμό ενός πορτοκαλιού.
Προσθέτω και μια κρέμα γάλακτος,ανακατεύω,προσθέτω λίγο νερό και βράζω σε μέτρια προς δυνατή φωτιά περίπου μισή ώρα μέχρι να δέσει ωραία η σάλτσα.
Για το ρύζι, σε νερό που βράζει βάζω 1,5 κούπα ρύζι με φλοιό και προσθέτω ένα καρότο σε φέτες,αλάτι,πιπέρι, κάρυ και μισή κούπα από ζεστό ζωμό κοτόπουλου.
Λίγο πριν βράσει το ρύζι βάζω 50 γρ.βούτυρο και βράζω μέχρι να σωθούν τα υγρά.
Συνταγή από κ. Efi Prentza-Οι Χρυσοχερες-ηδες !!!