Μπισκοτάκια μήλου!! Εύκολα και υγιεινά!!
Σε ένα κατσαρολάκι βάζω 5 κ.σ νερό με 2 μήλα κόκκινα περασμένα από τρίφτη και βράζω δέκα λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτω μισό κ.γλ. κανέλα και 2 κ.γλ. μέλι και ανακατεύω. αφήνω να κρυώσει το μείγμα και προσθέτω μια πρέζα αλάτι,3/4 ποτηριού του κρασιού ελαιόλαδο,μισό ποτήρι του κρασιού καρύδια χοντροκομμένα και 2 περίπου ποτήρια του κρασιού αλεύρι φαριναπ.
Ζυμώνω και πλάθω τα μπισκότα μου(23 μικρά κομμάτια).
Ψήνω σε λαδόκολλα στους 180 στον αέρα για 25 λεπτά περίπου.
Αφήνω να κρυώσουν λίγο και πασπαλίζω με ζάχαρη άχνη.
Δε βγαίνουν πολύ γλυκά οπότε προσθέτουμε αν θέλουμε λίγο μέλι ακόμη.
Επίσης ένα ποτήρι του κρασιού είναι 150 ml.
Συνταγή από κ. Efi PrentzaΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ