ΠΙΤΣΑ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ
ΥΛΙΚΑ για το ζυμαράκι μου
1 κούπα του nescafe χλιαρό νερό (300γρ)
1 φακελάκι ξερή μαγιά
1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι
2 φλιτζανάκια του καφέ σιμιγδάλι ότι έχετε
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
500 με 550 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 διαφορετικά τυριά γκούντα emmental ανακατεμένα μεταξύ τους!!
ΥΛΙΚΑ για την γέμιση
1 κρεμμύδι μεγαλούτσικο
1 σκελίδα σκόρδο
3 αυγά
μπέικον οσο εσείς θέλετε
1 πιπεριά μέτρια
αλάτι κ πιπέρι
Κρέμα γάλακτος 200ml! για 3 πίτσες!!!!
Σε ένα τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι την σκελίδα σκόρδου μπέικον και μανιτάρια, μόλις τσιγαριστουν ελαφρα αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και σπάμε μέσα τα 3 αυγά τα οποία τα ανακατεύουμε καλά και αυτά ψήνονται...δεν θέλουμε πολύ να ψηθούν!!!
Ανοίγουμε το ζυμαράκι με τα χέρια μου σε ταψάκι λαδωμένο ρίχνουμε πρώτα το τυρί μετά το μείγμα κρεμμυδιού αυγού κ σκόρδου,μετα το μπέικον και την πιπεριά ψιλοκομμένη και ρίχνουμε περίπου 70 γραμμάρια κρέμα γάλακτος στην κάθε πίτσα!!!!
Ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν!!!
Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και μανιτάρια!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ για το ζυμαράκι!!!!
Ζεσταίνετε το νερό και το βάζετε μέσα σε μία λεκανίτσα διαλύετε την μαγιά μέσα,( προσοχή το νερό να μην είναι καυτό γιατί θα καεί η δύναμη της μαγείας και θα έχετε αποτυχία)
Στη συνέχεια ανακατεύετε το γιαούρτι και το βούτυρο το αλάτι και το αλεύρι κοσκινισμένο με το σιμιγδάλι , φτιάχνετε ένα ζυμαράκι που να μην κολλάει στα χέρια σας και το αφήνετε σε ζεστό μέρος μέχρι να φουσκώσει στη συνέχεια βάζετε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί η λίγο λαδάκι και ρίχνετε λίγο αλεύρι επάνω τοποθετείτε το ζυμαράκι και το ανοίγετε με τα χέρια σας μέχρι να καλύψετε όλο το ταψάκι σας,!!!!!
ψήνετε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν Καλή επιτυχία σε όσους τη φτιάξουν!!
Αυτη η ποσότητα είναι για 3 πίτσες κανονικές του εμπορίου !!!Ψήνω 20 λεπτά στους 200 την κάθε μια!!!!Μπαίνουν κ κατάψυξη όπως είναι!!!!
Συνταγή από κ. Μαγειρεύουμε με την Γωγω Σαμίου - Gogo Samiou.-Οι Χρυσοχερες-ηδες