Υλικά
Για το φύλλο
Μισό κιλό αλεύρι γοχ
200 γρ βιταμ
Λίγο αλάτι
Χλιαρό νερό όσο πάρει
Για τη γέμιση
500 γρ φέτα θρυμματισμένη
200 γρ μυζήθρα γλυκιά
1 κουτάκι κρέμα γάλακτος
Πιπέρι μαύρο
100 γρ βιταμ
Ελαιόλαδο για το αλλειμα
Ζυμωνούμε τη ζύμη των φύλλων να γίνει εύπλαστη
Κόβουμε μικρά τετράγωνα τεμάχια ζύμης και αλευρωνομε τον πάγκο μας και ανοίγουμε φυλλαράκι όσο το μέγεθος μιας μεγάλης χαρτοπετσέτας και το λάδωνουμε
Εν το μεταξύ σε κατσαρολάκι βάζουμε το βιταμ να λιώσει τα τυριά την κρέμα και ανακατεύουμε και το πιπέρι
Στο κέντρο του φύλλου στρώνουμε μια στρώση γέμισης και διπλώνουμε σαν φάκελλο λαδωνοντας και τις βάζουμε σε ταψί με λαδωμένη λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 200 β μέχρι να ροδισουν
Συνταγή από κ. Αριστέα Μπεσίρη -Οι συνταγες της Ρεας