Σε μια λεκανη βαζουμε 1 κιλο αλευρι( μισο σκληρο μισο γ. ο. χ.) 1 φακελακι μαγια 1 κουταλια ζαχαρη και 1 κουταλακι αλατι.
Ριχνουμε χλιαρο νερο (λιγο λιγο) και ανακατευουμε να γινει μια ζυμη πολυ μαλακη που να κολλάει στο χερι.
Δεν ζυμωνουμε... σκεπαζουμε με μεμβρανη 20 λεπτα.
Μετα λαδωνουμε καλα μια επιφανεια ριχνουμε τη ζυμη και ζυμωνουμε 2 λεπτα. .
Αφηνουμε παλι 5 λεπτα.
Παλι σε λαδωμενη επιφανεια ανοιγουμε με τα χερια μας στρογγυλο φύλλο μεδιαμετρο 30 εκατοστα τριβουμε 300 γρ. Φετα μαζι με λιγο λαδι και τυλιγουμε αρκετες φορες...
Κοβουμε κομματια και τα τοποθετουμε σε καλα λαδωμενο ταψακι..
Αφηνουμε να φουσκωσουν και ψηνουμε σε αερα 180 β. περιπου 40 λεπτα...
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Ρουλα Λυρου ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ