Δεν υπάρχουν Κουλουράκια λεμονιού !!! Πιο αφράτα δεν γίνεται !!!
Θα χρειαστούμε
Περίπου 1 κιλό αλεύρι γοχ γύρω στα 980 γμ
3 αυγά
3 κουταλιές σούπας μπαικιν
330 μλ ηλιέλαιο
Ενάμιση ποτήρι του νερού ζάχαρη
3 βανίλιες κάψουλες
Ξύσμα από 2 λεμόνια
500 γμ γιαούρτι στραγγιστό
Χτυπάμε αυγά ζάχαρη βανίλια με το μίξερ να γίνει σαν κρέμα μετά το γιαούρτι και το ηλιέλαιο και τέλος το αλεύρι κοσκινισμενο με το μπαικιν και το ξύσμα με σπάτουλα πλάθεται με λαδομενα χέρια και αλείφετε με αραιωμένο κρόκο ψήνω στους 170 αντίστασης 20 λεπτά και βγάζει 125 τεμάχια.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Κωνσταντινιά ΠΚ ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ