ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ!!
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΕΦΤΕΔΕΣ
Κιμάς μοσχαρίσιος περασμένος μία φορά από την μηχανή κοπής
Κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
Σκόρδο ψιλοκομμένο
Δυόσμος
Αυγά
Ψωμί
Αλάτι
Πιπέρι
Κύμινο
.
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί και τα βάζουμε στο ψυγείο για δύο τρεις ώρες.
Όταν θέλουμε να τηγανίσουμε τα βγάζουμε νωρίτερα τα πλάθουμε και τα τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά.
Τα χόρτα τα Καθαρίζουμε τα πλένουμε πολύ καλα και τα ρίχνουμε σε νερό που βράζει, ρίχνουμε αλάτι και τα βράζουμε μέχρι όσο μας αρέσουν, σερβίρουμε με ελαιόλαδο και λεμόνι.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Litsa KokkoniΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ