Μοσχαρίσιο συκώτι...όπως πρέπει ...μαλακό τρυφερό γευστικό .!!!!!
Πρώτα πρέπει να είναι καλής ποιότητας το συκώτι..
Φρεσκότατο για καθαρισμένο από τη μεμβράνη που έχει γύρω-γύρω....
Το κόβουμε λεπτό; αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας μου...
Εγώ το άφησα όλη τη νύχτα στο ψυγείο σκεπασμένο με γάλα και λίγο ξυδάκι..
Την επόμενη ημέρα το έβγαλα από το γάλα έριξα αλάτι λίγο ρίγανη και πιπέρι και το έψησα στο γκριλ του φούρνου σε βαθύ ταψάκι με λίγο ελαιόλαδο...
Το ψήσιμο όχι πολύ ...να μην το στεγνώσετε δηλαδή.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Gogo Samiou ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ