Εμείς τα λέμε γουλαχλιά εσείς πέστε τα ραβιόλια με τυρί η ουσία είναι ότι έχω μνήμες από μητέρα και γιαγιά πόντια που τα έφτιαχναν όταν ήμουν μικρή!!
Ζύμη
500 γμ αλεύρι γοχ
3 αυγά
1 κγ αλάτι
Μισό κγ ξύδι
1 φλιτζάνι του καφέ χλιαρό νερό
Γέμιση
500 γμ μυζηθρα νωπή
2 αυγά αλάτι
Ή 300 γμ φέτα
200 γμ γιαούρτι
Κάνουμε την ζύμη και την αφήνουμε 1 ώρα
Ανοίγουμε φύλλο
Κόβουμε ή στρογγυλό ή τετράγωνο βάζουμε ένα κγ γέμιση βρεχουμε λίγο την άκρη και κλείνουμε βάζουμε κατάψυξη και ψήνουμε οπότε θέλουμε
Σε αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνουμε τα γουλαχλια και όταν ανέβουν στην επιφάνεια είναι έτοιμα καιμε λίγο φρέσκο βούτυρο και ρίχνουμε από πάνω
Τρώγονται ζεστά και συνοδεύεται με γιαούρτι.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Κωνσταντινιά ΠΚ ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ