Χοιρινό πρασοσέλινο λεμονάτο 🍋🍋 έφτιαξα σήμερα και έγινε Μπουκιά και συχώριο 😋🍋👍
Υλικά
1 κιλό χοιρινό ψαχνό
1 κιλό πράσα
2 ρίζες σέλερυ
1 ξερό κρεμμύδι
1/2 κούπα ελαιόλαδο
Αλάτι πιπέρι κουρκουμά
Χυμό λεμονιού κατά βούληση
2 κοφτά κουταλάκια κορν φλάουρ
Εκτέλεση
Σωτάρουμε το κρέας με το ξερό κρεμμύδι και το ελαιόλαδο...
Ρίχνουμε τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε δυο τρεις φορές να μυρίσουν...
Προσθέτουμε νερό ίσα με το κρέας και σιγοβράζουμε 30 λεπτά περίπου....
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα πράσα, και ανακατεύουμε δυο-τρεις φορές να μαραθούν...
Τέλος ρίχνουμε το σέλερι, λίγο νεράκι αν χρειάζεται, και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να ψηθεί... Όταν είναι έτοιμο στύβουμε το χυμό ενός λεμονιού, λίγο νεράκι, και διαλύουμε 2 κοφτά κουταλάκια κορν φλάουρ...
Το ρίχνουμε στο φαγητό και αρχίζουμε να το κουνάμε πάνω στην εστία μέχρι να δέσει η σαλτσούλα...✓✓
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Marina Hatzidaki ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ