Δευτέρα 7 Ιουλίου 2025

Μοσχαράκι κατσαρόλας λουκούμι πεντανόστιμο.!!!


Μοσχαράκι κατσαρόλας  λουκούμι πεντανόστιμο.!!!

ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗ 

1 κιλό μοσχάρι το έκοψα σε μπουκιές το έπλυνα καλά   το αλάτισα παντού κ σοτάρισα καλά σε ελαιόλαδο ..   

Βάζω ένα κρεμμύδι στην κατσαρόλα το τσιγαρίζω καλά στο λαδάκι , προσθέτω το κρέας, νερό χλιαρό μπόλικο.

Μετά από λίγη ώρα προσθέτω ένα κουτί χυμό ντομάτας, πρέζα κανέλα  ή ένα στικ, αλάτι πιπέρι, μπαχάρι, λίγο γαρύφαλλο και λίγη ζάχαρη.. 

Και ένα καροτάκι...

 Προσθέτω λαδάκι και το αφήνω να βράσει μεχρι να μαλακώσει εντελώς το κρέας και να μείνει με χυλωμένη την σάλτσα. (αν έχω χύτρα το βράζω 25 λεπτά) . 

Τα ζυμαρικά όπως ξέρετε...  Απλά τα έβρασα σε λίγο ζωμό και τα "έκαψα" με βουτυρολαδο

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ.  Δέσποινα Μπο - ΜΑΓΕΙΡΟ-ΠΑΡΈΑ