Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Κοτόπουλο με κάρυ και καβουρντισμένο σουσάμι !!!!


Ιδανικό και για μπουφέ

Υλικά

1 στήθος κοτόπουλο
10 φέτες μπέικον η πέντε φέτες προσούτο
1 λεμόνι τον χυμό
1 κουταλιά κίτρινο κάρυ
Φρέσκια ρίγανη αλάτι
3 Κουταλιές καβουρδισμένο σουσάμι




Εκτέλεση

Κόψτε το κοτόπουλο σε μπουκιές ρίξτε το κάρυ και την ρίγανη ανακατέψτε καλά.
Βάλτε σε ένα τηγάνι λίγο λάδι και ρίξτε το μέσα κόψτε και ρίξτε και το Μπέικον η το προσουτο σε μικρά κομμάτια .
Ανακατέψτε μέχρι να πάρει χρώμα.
Αφήστε το κοτόπουλο να είναι ζουμερό μην το στεγνώσετε εννοώ.
Σβήστε με τον χυμό από ένα μεγάλο λεμόνι.
Σβήστε την φωτιά και αφήστε μέσα στο τηγάνι για λίγα λεπτά πριν σερβίρετε.
Καβουρδίστε το σουσάμι σε ένα κατσαρολάκι πασπαλίστε το κοτόπουλο και αναμένετε εντυπώσεις από τους αγαπημένους σας !!!


Συνταγή από Gogo Samiou-οι χρυσοχερες-ηδες


ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ