Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Κοτόπουλο με κριθαράκι στην κατσαρόλα!!!



Κοτόπουλο με κριθαράκι στην κατσαρόλα!!!  

Υλικά
5 μπούτια κοτόπουλο
1/4 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
2 φλυτζάνια του τσαγιού κριθαράκι μέτριο
1 κρεμμύδι
6 κουταλιές κοκνκασέ η 2 ντομάτες ώριμες
μισή κουταλιά κόκκινο πιπέρι
αλάτι πιπέρι δηλαδή μαυροπίπερο
10 φλυτζάνια του τσαγιού νερό

Σοτάρουμε τα μπούτια η κομμάτια κοτόπουλου ότι έχετε εγώ είχα μπούτια να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές και να θωρακίστε απ έξω και να είναι ζουμερό μέσα σοτάρουμε και το κρεμμύδι. Προσθέτουμε και τη ντομάτα μια πρέζα ζάχαρη το κόκκινο πιπέρι μαυροπιπερο αλάτι και το νερό. Κλείνουμε τη χύτρα και το βράζουμε 20 λεπτά αν το βράζουμε σε κατσαρόλα χρειάζεται το διπλάσιο χρόνο μόλις βράσει προσθέτουμε και το κριθαράκι και το βράζουμε ,12 λεπτά και αποσύρουμε από την εστία την κατσαρόλα καλή σας όρεξη!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Ρήνα Κοντού‎ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!